top of page

MARVIN

Mijn naam is Marvin Arts, geboren in '82.

Als militair ben ik de hele wereld over geweest en heb ik in verschillende klimatologische omstandigheden moeten kunnen opereren.

Dit varieert van temperaturen van ver onder nul tot en met tropische omstandigheden.

Ook verplaatsen, navigeren en kunnen klimmen in bergachtig terrein maakte hier o.a. deel van uit.

Het inzichtelijk maken van persoonlijke grenzen, het doorzettingsvermogen en de discipline om taken uit te voeren in een onbekende situatie, zijn een paar kernwaarden die we aantikken met FieldArts.

We willen laten zien wat volgens ons de essentie van 'ècht leven' is, en de daarbij behorende skills met jullie delen.

 

DAVID

Ik ben David Bosveld, 34 jaar. Vader van twee zoons en samenwonend in Leerdam. Als militair heb ik in verschillende (vaak extreme) klimaten gewerkt. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan veelal in de buitenwereld.

 

De huidige maatschappij, het werk en verschillende verantwoordelijkheden (los van reclames en social media) zorgen ervoor dat wij als mensen de focus te veel leggen op dingen die we schijnbaar moeten.

De vraag "Wat wil ík?" blijft daardoor onbeantwoord.

Wij zijn bijzonder sterk in het aanpassen aan onze omgeving en verschillende situaties. Wanneer hier bewust mee omgegaan wordt, zul je overzicht krijgen. Overzicht zorgt voor rust en focus. 

 

Ga met ons back to basic en grijp de kans om de controle terug te nemen.

 

Wij hebben de tools en creëren de mogelijkheid om jouw focus te verleggen, te balanceren en (opniew) overzicht te krijgen.

IMG_8148.jpg

Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in ons werkveld. Dit houdt in: het werken in teams, het kunnen monitoren en lezen van het welzijn van individuen in verschillende situaties. Ons doel is zorgen dat je onze ervaringen en direct toepasbare kennis makkelijk en de rest van je leven kan toepassen. Dit kunnen praktische outdoor technieken zijn, maar ook het beoordelen van een persoon zijn/haar kwaliteiten en hoe dit in te zetten en het bieden van inzichten en reflectie.

 

bottom of page