top of page

SJORS

Ik had de kans om mee te gaan met het eerste georganiseerde weekend van FieldArts. Natuurlijk heb ik deze kans gepakt!

De ervaring was geweldig. Wat deze jongens weten op buitensport, survival en militair gebied is ongelofelijk.

Deze jongens doen het ook gewoon omdat ze het leuk vinden, niet vanuit de commerciële kant en dat is mooi om te zien.

Ik ken deze jongens pas drie weken, maar wat ik al met hen bereikt heb is meer dan ik met anderen in drie jaar heb bereikt.

Deze jongens staan er voor je en willen je ook persoonlijk laten groeien.

Een weekend gaat niet alleen maar om lopen met een tas van 20 kg, maar jezelf leren kennen en jezelf tegen komen. Samenwerken. Ook is de afwisseling tussen actief bezig zijn en les krijgen perfect. Zo kregen we les in vuur maken, onderkomen bouwen, nachtzicht middelen gebruiken etc.

Een heel allround cursus van je tas inpakken tot je onderkomen maken. Ook voor de gevorderde mensen is dit zeer interessant om te doen want ik geloof erin dat je altijd kan bijleren. Zo heb ik een aantal nieuwe toffe dingen geleerd.

Wil jij jouw skills verbeteren, ga dan zeker mee!

THIJS

Ik ben met het survivalweekend van FieldArts mee gegaan omdat ik altijd al een keer wilde ervaren hoe het nou is om te overleven in de natuur.

 

Ik vond het best even spannend hoe zwaar ik dit zou gaan vinden en of ik het wel echt leuk zou vinden, maar eigenlijk vanaf het moment dat we de rugzakken om hadden en begonnen met de wandeling was ik al aan het genieten. 

Naast de verschillende activiteiten zoals het vuur maken en het opbouwen van het kamp, heb ik ook erg genoten van het simpelweg buiten zijn.

 

Wat ik mooi vind is dat je alle dingen samen doet als groep en dat het echt een groepsprestatie is. Je bouwt dus ook snel een band met elkaar op en iedereen staat voor je klaar om je te helpen. 

Waar ik echt van kon genieten is dat je gewoon echt even weg bent uit het dagelijks leven en de verbinding aan gaan met de natuur is gewoon geweldig. 

Al met al kan ik wel zeggen dat ik een super goede ervaring heb gehad en dat ik zeker nog een keer  mee wil op avontuur!

CHANINE

Ik ben geen buitenmens en aan kamperen heb ik al helemaal een hekel: en toch ben ik mee gegaan met dit avontuur!

 

Ik heb een hectisch leven en ben niet zo goed in ontspannen en tijd voor mezelf nemen en ik was heel benieuwd wat een weekend in de natuur en zelfvoorzienend bezig zijn met me zou doen.

 

Ik vond het fantastisch! Leren hoe je vuur maakt en daarop koken, een kopje koffie smaakt in het bos echt 100 keer beter, het wakker worden met fluitende vogels om je heen maakt het bijzonder.

 

Ik heb afgezien met het hiken met bepakking, maar ben zo trots op mezelf dat ik het gedaan en gehaald heb. De lessen heb ik super veel aan gehad en ik bekijk het leven in en met de natuur nu helemaal anders.

 

Ik ga zeker nog een keer mee! De Outdoor Experience is zeker geschikt voor mensen die dit nog nooit gedaan hebben. Ja, je komt jezelf tegen en het is soms zwaar, maar ook een tof avontuur dat smaakt naar meer.

JEFFREY

FieldArts is zeker aan te raden als je even wilt 'ontspannen' en tijd voor jezelf wilt nemen. Even je hoofd leeg maken.


Het is leuk om met een groepje door de bossen te trekken en niet te hoeven denken aan al die zaken die thuis afspelen.

Je zult zeker geen spijt krijgen door mee te gaan met deze 2 mannen, ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken.

Leuke activiteiten tijdens deze dagen zijn het leren van vuur maken en een kamp op te zetten,

samen met de andere deelnemers waardoor je onderling ook de andere mensen gelijk leert kennen.

Je gaat jezelf zeker tegenkomen, maar is dat erg? Nee, ik vind van niet, door alsmaar door te gaan ga je hier sterker dan ooit uitkomen!

Er valt dus alleen maar winst te behalen door met FieldArts mee te gaan.

bottom of page